Omelet

IMGP2421En meget let ret, der smager fantastisk på kajakturen – f.eks. til frokost, er omelet, lavet på Trangia. Jeg havde medbragt lidt bacon, et par kogte kartofler, 8 pasteuriserede æg og lidt frisk purløg fra haven.

Start med at stege baconen, der samtidig giver lidt fedt til stegningen af kartoflerne. Når baconen er stegt tilsættes kartofler i tern, der brases sammen med baconen. Herefter tilsættes alle æggene og retten steges indtil omeletten er fast. Tilsæt lidt salt undervejs og afslut med purløg.

Velbekomme!

Ingredienser

  • 8 pasteuriserede æg (fire bægre)
  • To kogte kartofler
  • En lille pakke bacon
  • Purløg
  • Salt.

2 thoughts on “Omelet

  • 25. april 2017 kl. 14:07
    Permalink

    Hejsa. I tilfælde af, du nu ikke var kajakroer men skulle vandre. Hvordan vill du så opbevarer dine æg?

    Besvar
    • 25. april 2017 kl. 20:44
      Permalink

      Hej Martin

      Jeg har ikke erfaring med langtidsopbevaring af æg, men kan fra min spejdertid huske, at uvaskede æg faktisk holder sig friske noget længere end vaskede. Men jeg ville nok anvende de langtidsholdbare æggehvider og -blommer, man kan købe.

      Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.